• banner2a
  • banner
  • ngecor

    ngecor

  • casting

    casting

  • mesin

    mesin

  • 121
  • moulding1a
  • machining1a
  • 1

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ningbo Highpoint Machinery Co., LTD. didegaké ing 2008, Iku Produsèn Integrasi jamur desain / jamur nggawe / aluminium die casting / mesin / Kola / pengawasan, kang kalebu area 8,000 meter, dumunung ing "China jamur kutha" ajining diri saka Beilun, Ningbo. Nyadari ing kaluwihan regional kuat hardware lan software lan teknologi tim kanggo nyedhiyani pelanggan jamur pembangunan desain / produk biaya-efektif / mati layanan casting lan mesin lan produk relatif.

Sinau luwih

Products Bintang

Tampilan Online Chat!