Dhuwur meksa awak Aluminium niup

Short Description:

We kudu Luwih saka sepuluh taun Manufacturing Pengalaman, Professional motor adat niup, niup pump online lan penggemar radiator


  • Potongan: US $ 0,5 -8 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 500 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 20000-50000Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Material: Aluminium / Seng
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

     

    aluminum blower body

     

    Produk dituduhake ing kene iki mung kanggo saiki orane katrangan saka aktivitas bisnis kita. Kita bisa Pabrik sembarang  bagean

    miturut  to your  drawing utawa sampel.

    High Pressure Aluminum blower body 

    Part materi: ADC12

    Part weight:4.5KG

    Lumahing: Sand blasting

    Panggilingan cara: CNC

    Machine Product: 800T

    china mati casting jamur supplier

    kita Produsèn OEM kang specialized ing aluminium produksi dhuwur meksa mati casting bagean, bisa nindakake kabeh

    proses saka jamur desain-jamur nggawe-test jamur -die casting-mesin-lumahing perawatan-pengawasan ing kita dhewe

    pabrik, jangkoan Product mesin construction, peralatan komunikasi, sistem daya automotive, listrik

    Forklifts, kendaraan listrik, automation industri lan bidang kang magepokan liyane.

    workshop:

    china mati casting jamur supplier OEM mati casting part supplier

    Aluminum Automatic Parts:

    1

    Aluminum Blower Parts:

    3

    Aluminium Lighting Housing:

    6

    Aluminium Mold:

    9

    Packaging lan Transportasi:

    包装 运输 展示

    FAQ:

    Q: Apa sing pabrik utawa perusahaan perdagangan?

    A: We are a profesional Produsèn kanggo ngrancang lan prodhuksi

    Q: Aja nggawe produk selaras utawa bagéan rampung?

    A: kabeh bagean sing ora ing Simpenan, adat digawe miturut gambar customer utawa conto! Yen sampeyan duwe bagean digawe, please aran gratis kanggo ngirim jenis gambar Panjenengan / conto kanggo kita.

    Q: Bakal drawing sandi dadi aman sawise kowe njaluk iku?

    A: Ya, kita ora bakal ngangkat desain kanggo pihak katelu kajaba karo ijin.

    Q: Apa MOQ?

    A: Biasane aku ora nyetel MOQ, nanging luwih, murah. Kejabi, kita seneng kanggo nggawe rancangan part utawa sampel kanggo klien kanggo njamin standar kualitas.

    Q: Bisa nggawe casting adhedhasar conto kita?

    A: Ya, kita bisa nggawe ukuran adhedhasar conto kanggo nggawe gambar kanggo nggawe perkakas.

    Q: Apa piranti kontrol kualitas ing omah?

    A: Kita kudu spectrometer, mesin test tensile lan UT Sonic minangka cara ngecek NDT kanggo ngontrol casting ing ndeteksi ing lumahing casting.

    www.hp-diecastings.com


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!