hedh përpunim mekanik

Ekipi ynë janë të mira në dizajnimin lidhje me myk dhe zhvillimin e procesit me përvojat e pasura. Për shkak të "myk është çelësi për produktet" dhe "myk projektim është çelësi për myk", inxhinierë të marrë rëndësi të madhe për procesin e myk bërë. CAD / CAM / CAE dhe sistemet e tjera ndërkombëtare dizajn të avancuar kompjuterike janë të gjera të përdorura nga inxhinierët. Nëpërmjet shqyrtimit të projektimit të hedh për identifikimin e zgjidhjeve për çështje të mundshme ose ekzistuese të cilësisë, dhe për të ofruar sugjerime për castability, kursimet metalike, etj.

aftësitë e rrjedhës myk.

Vakum të ndihmojë për aktrime me kërkesat porozitet:

Aftësitë 1.Mold rrjedhës.
2.Vacuum ndihmojnë për aktrime me kërkesat porozitet.
Koncepti 3.Team për hedh dhe mjet dizajn.
Program 4.Stress lehtësim për përpunim mekanik vdesin hedhur për të maksimizuar jetën e mjet.

hedhjes pjesë alumini furnizuesit në Kinë   china custom made aluminum parts factory


WhatsApp Online Chat!