• banner2a
  • banner
  • molding

    molding

  • casting

    casting

  • machining

    machining

  • 121
  • moulding1a
  • machining1a
  • 1

TENTANG KAMI

Ningbo Highpoint mesin Co., LTD. diadegkeun dina 2008, Ieu produsén terpadu kapang desain / kapang pembuatan / alumunium paeh casting / machining / pagawean / inspeksi nu nyertakeun wewengkon 8.000 méter pasagi, ayana di "Cina kapang kota" reputasi of Beilun, Ningbo. Gumantung kaunggulan régional kuat hadwér katut sofwérna jeung téhnologi tim nyadiakeun konsumén kapang ngembangkeun desain / produk ongkos-éféktif / maot jasa casting na machining jeung produk relatif.

DIAJAR DEUI

Produk Artikel

WhatsApp Online Chat!