Tinggi tekenan awakna Aluminium blower

Pondok Description:

Simkuring gaduh Leuwih ti sapuluh taun Manufaktur Garapan, Profesional motor custom blower, blower pompa hawa jeung kipas radiator


  • FOB Harga: US $ 0,5 -8 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 500 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 20000-50000Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Bahan: Aluminium / Séng
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

     

    aluminum blower body

     

    Produk ditémbongkeun di dieu téh ngan nampilkeun ruang lingkup kagiatanana bisnis urang. Bisa rancang sagala  bagian

    nurutkeun  kana Anjeun  gambar atawa sampel.

    High Pressure Aluminum blower body 

    Bagian bahan: ADC12

    Part weight:4.5KG

    Beungeut: Keusik blasting

    Panggilingan cara: CNC

    Mesin produk: 800T

    china maot casting kapang suppliers

    kami produsén OEM nu husus dina aluminium produksi tekanan tinggi maot casting bagian, tiasa ngalakukeun kuma

    prosés ti kapang rarancang-kapang pembuatan-test kapang -die casting-machining-beungeut perlakuan-inspeksi di urang sorangan

    pabrik, sinyalna Produk mesin konstruksi, alat-alat komunikasi, sistem kakuatan otomotif, listrik

    forklifts, kandaraan listrik, automation industri jeung widang nu patali lianna.

    workshop:

    china maot casting kapang suppliers oem maot casting bagian supplier

    Aluminum Automatic Parts:

    1

    Aluminum Blower Parts:

    3

    Aluminium cahaya Perumahan:

    6

    Aluminium kapang:

    9

    Bungkusan na Transportasi:

    包装 运输 展示

    FAQ:

    Q: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

    A: Urang téh produsén profésional pikeun ngarancang jeung ngahasilkeun

    Q: Naha anjeun nyieun produk ngaropéa atawa bagian rengse?

    A: kabéh bagéan henteu di stock, custom dijieun nurutkeun gambar customer urang atawa sampel! Mun anjeun ngagaduhan patempatan dilakukeun, mangga ngarasa Luncat ka kirimkeun nanaon gambar anjeun / sampel ka urang.

    Q: Dupi gambar kuring jadi aman sanggeus anjeun meunang eta?

    A: Sumuhun, urang moal ngaleupaskeun design anjeun ka pihak katilu iwal kalawan idin Anjeun.

    Q: What is the MOQ?

    A: Biasana urang teu nyetél MOQ, tapi beuki, nu langkung mirah. Sagedengeun ti eta, kami senang sangkan prototipe bagian atawa sampel pikeun klien pikeun mastikeun standar kualitas.

    Q: Dupi anjeun make casting dumasar kana sampel kami?

    A: Sumuhun, urang tiasa ngadamel ukur dumasar kana sampel anjeun nyieun gambar keur pembuatan tooling.

    Q: Naon alat kontrol kualitas anjeun dina imah?

    A: Urang boga spéktrométer, mesin test tensile sarta UT sonic salaku padika mariksa NDT ngadalikeun casting di ngadeteksi di handapeun beungeut casting.

    www.hp-diecastings.com


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!